Produse

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Produsele farmaceutice au data de expirare inscriptionata pe ambalaj. Va rugam sa va asigurati ca produsul nu este expirat inainte de a-l utiliza.

Transport

Posta Romana (in toata tara) prin serviciul Colet postal cu ramburs. Taxa de livrare estede 12 lei pentru primul kg, la care se adauga cate 2 lei pentru fiecare kg suplimentar. Pentru comenzile de peste 300 lei transportul este gratuit pentru primul kg. In cazul livrarii prin Posta Romana veti primi o instiintare de sosire a coletului de la Oficiul Postal de care apartineti. Daca nu primiti nimic timp de 6 zile este recomandat sa verificati la Oficiul Postal.

Coletele nu se livreaza in weekend si in zilele de sarbatori legale

Curierat Rapid – Taxa de livrare este de 17 lei pentru primul kg. . Livrarea se face in localitatile din reteaua de acoperire. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei transportul este gratuit. Daca coletul depaseste un kg, se percepe o taxa de 1,5 lei per kg. Veti fi contactat telefonic inainte de livrarea comenzii.
Termenul de livrare este de maxim 48 ore din momentul expedierii coletului.

Coletele nu se livreaza in weekend si in zilele de sarbatori legale.

GRATUIT prin Posta Romana sau la domiciliu prin Curier, pentru comenzi mai mari de 300 de lei. Daca gratuitatea nu se genereaza automat dupa depasirea sumei de 300 de lei, va rugam sa bifati manual rubrica „Transport gratuit” dupa ce ati introdus produsele in cos.

 

LIVRAREA PRODUSELOR DIN MAGAZINUL ONLINE FARMPRO.RO SE FACE DOAR PE TERITORIUL ROMANIEI.